Ремонт хлібопічки у Львові

Ремонт хлібопічок
+38(073) 725-00-23. Знижки на ремонт від 8% м. Львів

Ремонт, заміна модулів, плат хлібопічок;
Ремонт, заміна нагрівальних пластин, тенів;
Ремонт, заміна датчиків, пресостатів, термоізоляторів;
Профілактичні роботи, відновлення хлібопекарень;
Очищення від нагару, очищення повітряних шляхів;
Терміновий ремонт;
Виклик майстра, кур’єрська доставка;
Обслуговування хлібопічок.

     Хлібопічка — досить молодий домашній прилад, придумали її японці у 1987 році на фірмі Panasonic, тоді вона називалася Matsushita Electric. В Україні ці прилади з’явилися в продажу в 1994 році. Японські інженери об’єднали в одному пристрої тістозамішувач, росстоєчну шафу та піч. А весь процес випічки став автоматично управлятися програмним пристроєм.

     На цій сторінці:
  • Що таке хлібопічка та особливості експлуатації;
  • Як хлібопічка пече хліб;
  • Дії господині;
  • Що вміє хлібопічка;
  • Всередині у хлібопічки;
  • Здорове харчування і магазинний хліб;
  • Різноманітність в потрібний час;
  • Інші статті про хлібопічки.
Що ж таке хлібопічка

   Хлібопічка, хлібопіч — побутовий прилад для виготовлення хлібобулочних виробів в домашніх умовах в автоматичному режимі.

      Хлібопічка досить великий кухонний прилад, вагою від 5 до 10 кг. Потужність 400-2000 Вт. Час готування — 1-6 годин, залежить від виду хліба і рецепта приготування.

Домашні хлібопічки

     Позитивні особливості експлуатації хлібопічок:
  1. Економія часу на виготовлення хліба, булочок, кексів та інших хлібобулочних виробів;
  2. Можливість готувати хлібобулочні вироби за своїм, більш смачним або більш корисним рецептом;
  3. Можна готувати хліб без використання харчових добавок, які часто використовуються в пекарнях;
  4. Хлібопічка незамінний прилад, якщо немає можливості купувати хліб у магазині;
  5. Вартість хліба з хлібопічок, як правило, нижче покупного, якщо готувати по тим самим рецептам;
  6. Крім хліба, багато які хлібопічки можуть готувати варення та джеми.
     Негативні особливості експлуатації хлібопічок:
  1. Необхідно витратитися на придбання;
  2. Додаткові витрати на електроенергію;
  3. Займає багато місця на маленьких кухнях;
  4. Потрібно чекати поки хліб приготується;
  5. У готовому хлібі залишаються отвори від лопаток.
Як пекти хліб в хлібопічці

     Кожен любить запах і смак свіжого хліба, але завжди не вистачає часу, щоб спекти його самостійно. Домашні хлібопекарні дозволяють приготувати свіжий, смачний і здоровий хліб в будь-який час, незалежно від того чи є у вас для цього досвід. Підготовка займає всього кілька хвилин, а потім хлібопічка бере всю подальшу роботу на себе.

Що повинна зробити господиня щоб спекти хліб у хлібопічці

     Покласти у форму для випікання всі компоненти, в потрібному порядку:
  • рідну;
  • сухі компоненти;
  • дріжджі;
  • встановити форму в корпус приладу;
  • при необхідності і наявності диспенсера (дозатора) помістити в нього додаткові інгрідієнти;
  • вибрати відповідну програму і встановити параметри;
  • провести запуск процесу приготування;
  • додатково, по сигналу, засипати у форму добавки(якщо немає диспенсера або при потребі);
  • після зупинки процесу дістати гарячу форму з хлібом.
Як пече хліб хлібопічка

   Хлібопічка - розумний кухонний прилад, який вміє робити тісто для майбутнього хліба і випікати його різними способами. Просто потрібно закласти необхідні інгредієнти в форму, встановити потрібний режим (основний, дієтичний, житній, французький, без глютену...) і час до якого повинен бути готовий хліб. На цьому все, очікуємо результат вашої з хлібопічкою праці.


Всередині у хлібопічки (процес випікання)

1. Склад кладемо в форму;
2. Автоматично додаються додаткові інгредієнти;    
3. Застосовується низький нагрів для початку розстоювання тіста;
4. Другий заміс тіста;    
5. Починається процес випічки;    
6. Йде процес підтримки хліба в теплому стані; 
7. Все, хліб готовий, йде процес підтримки хліба в теплому стані.


Піч спочатку вирівняє температуру всіх продуктів, а слідом за тим, під час замісу, і під час всіх інших етапів (не вимагають додаткового втручання) аж до випікання, температура завжди буде оптимальною для будь-якої операції.


Здорове харчування і магазинний хліб


      У магазинах продається хліб, який виглядає апетитно і красиво, але не часто можна побачити інформацію, з чого його зробили. Такий хліб може містити шкідливі або не корисні добавки та консерванти, наприклад:

оцет — шкідливий для емалі зубів і травної системи;

соєве борошно — містить фітогормони, які негативно впливають на гормональну систему, особливо дитячу;
харчові добавки, «розпушувачі» і «поліпшувачі» — використовують їх для зниження витрат при виробництві, можуть накопичуватися в організмі. Більш смачний і корисний домашній хліб ніколи не буде містити подібні інгредієнти.

      Готуючи хліб вдома ми можемо бути на 100 % упевнені в його якості, плюс до всього, можна зупинити свій вибір на відповідному рецепті і приготувати хліб, який буде не просто смачний, а ще й корисний, або, наприклад, міститиме мінімальну кількість калорій.

Різноманітність в потрібний час

      З хлібопіччю з’являється можливість завжди їсти ароматний, теплий хліб, а також з’являється свобода вибору, який хліб їсти сьогодні на сніданок, а який на вечерю. І це буде залежати тільки від ваших вподобань.

    На Ваш розсуд можна спекти хліб: пшеничний, житній, кукурудзяний, гречаний, додати будь-які наповнювачі: горіхи, сир, курагу, моркву, родзинки та інші інгредієнти.

         Використовуючи готові хлібні суміші з магазину, можна швидко приготувати величезну кількість різноманітних за смаком хлібобулочних виробів. Потрібно лише до готової суміші додати води, натиснути одну кнопку і трохи зачекати. 

Ми на etov: http://texnoremont.etov.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.