Ремонт хлібопічок
+38(073) 725-00-23. Знижки на ремонт від 8% м. Львів
✔ Ремонт, заміна модулів, плат хлібопічок;✔ Ремонт, заміна нагрівальних пластин, тенів;
✔ Ремонт, заміна датчиків, пресостатів, термоізоляторів;
✔ Профілактичні роботи, відновлення хлібопекарень;
✔ Очищення від нагару, очищення повітряних шляхів;
✔ Терміновий ремонт;
✔ Виклик майстра, кур’єрська доставка;
✔ Обслуговування хлібопічок.
Хлібопічка — досить молодий домашній прилад, придумали її японці у 1987 році на фірмі Panasonic, тоді вона називалася Matsushita Electric. В Україні ці прилади з’явилися в продажу в 1994 році. Японські інженери об’єднали в одному пристрої тістозамішувач, росстоєчну шафу та піч. А весь процес випічки став автоматично управлятися програмним пристроєм.
На цій сторінці:
- Що таке хлібопічка та особливості експлуатації;
- Як хлібопічка пече хліб;
- Дії господині;
- Що вміє хлібопічка;
- Всередині у хлібопічки;
- Здорове харчування і магазинний хліб;
- Різноманітність в потрібний час;
- Інші статті про хлібопічки.
Що ж таке хлібопічка
Хлібопічка, хлібопіч — побутовий прилад для виготовлення хлібобулочних виробів в домашніх умовах в автоматичному режимі.
Хлібопічка досить великий кухонний прилад, вагою від 5 до 10 кг.
Потужність 400-2000 Вт. Час готування — 1-6 годин, залежить від виду
хліба і рецепта приготування.
Домашні хлібопічки
Позитивні особливості експлуатації хлібопічок:- Економія часу на виготовлення хліба, булочок, кексів та інших хлібобулочних виробів;
- Можливість готувати хлібобулочні вироби за своїм, більш смачним або більш корисним рецептом;
- Можна готувати хліб без використання харчових добавок, які часто використовуються в пекарнях;
- Хлібопічка незамінний прилад, якщо немає можливості купувати хліб у магазині;
- Вартість хліба з хлібопічок, як правило, нижче покупного, якщо готувати по тим самим рецептам;
- Крім хліба, багато які хлібопічки можуть готувати варення та джеми.
- Необхідно витратитися на придбання;
- Додаткові витрати на електроенергію;
- Займає багато місця на маленьких кухнях;
- Потрібно чекати поки хліб приготується;
- У готовому хлібі залишаються отвори від лопаток.
Як пекти хліб в хлібопічці
Кожен любить запах і смак свіжого хліба, але завжди не вистачає
часу, щоб спекти його самостійно. Домашні хлібопекарні дозволяють
приготувати свіжий, смачний і здоровий хліб в будь-який час, незалежно
від того чи є у вас для цього досвід. Підготовка займає всього кілька
хвилин, а потім хлібопічка бере всю подальшу роботу на себе.
Що повинна зробити господиня щоб спекти хліб у хлібопічці
Покласти у форму для випікання всі компоненти, в потрібному порядку:- рідину;
- сухі компоненти;
- дріжджі;
- встановити форму в корпус приладу;
- при необхідності і наявності диспенсера (дозатора) помістити в нього додаткові інгредієнти;
- вибирати відповідну програму і встановити параметри;
- провести запуск процесу приготування;
- додатково, по сигналу, засипати у форму добавки (якщо немає диспенсера або при потребі);
- після зупинки процесу, дістати гарячу форму з хлібом.
Як пече хліб хлібопічка
Хлібопічка
- розумний кухонний прилад, який вміє робити тісто для майбутнього
хліба і випікати його різними способами. Просто потрібно закласти
необхідні інгредієнти в форму, встановити потрібний режим (основний,
дієтичний, житній, французький, без глютену...) і час до якого повинен
бути готовий хліб. На цьому все, очікуємо результат вашої з хлібопічкою
праці.
Всередині у хлібопічки (процес випікання)
3. Застосовується низький нагрів для початку розстоювання тіста;
4. Другий заміс тіста;
6. Йде процес підтримки хліба в теплому стані; 7. Все, хліб готовий, йде процес підтримки хліба в теплому стані.
Піч
спочатку вирівняє температуру всіх продуктів, а слідом за тим, під час
замісу, і під час всіх інших етапів (не вимагають додаткового втручання)
аж до випікання, температура завжди буде оптимальною для будь-якої
операції.


У магазинах продається хліб, який виглядає апетитно і красиво, але не часто можна побачити інформацію, з чого його зробили. Такий хліб може містити шкідливі або не корисні добавки та консерванти, наприклад:

соєве борошно — містить фітогормони, які негативно впливають на гормональну систему, особливо дитячу;
харчові
добавки, «розпушувачі» і «поліпшувачі» — використовують їх для зниження
витрат при виробництві, можуть накопичуватися в організмі. Більш
смачний і корисний домашній хліб ніколи не буде містити подібні
інгредієнти.
Готуючи хліб вдома ми можемо бути на 100 % упевнені в його якості,
плюс до всього, можна зупинити свій вибір на відповідному рецепті і
приготувати хліб, який буде не просто смачний, а ще й корисний, або,
наприклад, міститиме мінімальну кількість калорій.
Різноманітність в потрібний час
З хлібопіччю з’являється можливість завжди їсти ароматний, теплий
хліб, а також з’являється свобода вибору, який хліб їсти сьогодні на
сніданок, а який на вечерю. І це буде залежати тільки від ваших
вподобань.
На Ваш розсуд можна спекти хліб: пшеничний, житній, кукурудзяний,
гречаний, додати будь-які наповнювачі: горіхи, сир, курагу, моркву,
родзинки та інші інгредієнти.
Використовуючи готові хлібні суміші з магазину, можна швидко
приготувати величезну кількість різноманітних за смаком хлібобулочних
виробів. Потрібно лише до готової суміші додати води, натиснути одну
кнопку і трохи зачекати.
Ми на etov: http://texnoremont.etov.ua
Ми на etov: http://texnoremont.etov.ua
Немає коментарів:
Нові коментарі наразі не дозволено.