неділю, 9 липня 2017 р.

Майстерня з Ремонту пилососів у Львові (Сихівський р-н)+38(063)725-00-23. Знижки на ремонт від 8%

Ремонт пилососів у Львові +38(073) 725-00-23

Ремонт пилососів...
+38(073) 725-00-23. Знижки на ремонт від 8% м. Львів

Ремонт, заміна модулів, плат пилососів;
Ремонт, заміна помпи подачі води парових пилососів;
Ремонт, заміна двигунів, фільтрів;
Ремонт, заміна водонагріваючого елемента;
Профілактичні роботи, відновлення пилососів;
Очищення від пилу;
Терміновий ремонт;
Виклик майстра, кур’єрська доставка;
Обслуговування пилососів.

    В наш час пилосос – незамінна річ у кожному будинку, без якої важко навести порядок. Але в сучасних магазинах таке розмаїття моделей пилососів, що запросто можна розгубитися при виборі надійного помічника. Давайте визначимося, як серед такого асортименту знайти підходящу для себе модель.

Виділяють такі види пилососів в залежності від області застосування:

• Звичайні пилососи являють собою більшість всіх пилососів. Такі можна знайти в будь-якому магазині. Величезна кількість моделей і кольорів дозволять знайти саме те, що вам потрібно.

• Вертикальні пилососи мають дещо іншу будову в порівнянні зі звичайними: за рахунок з’єднання мотора і пилозбірника з трубою вони дуже компактні, і ви з легкістю знайдете місце, куди поставити вертикальний пилосос. Важливим недоліком є високий рівень шуму пилососа.

• Автомобільні пилососи в основному використовують для прибирання в автомобілях і для очищення невеликих поверхонь. Вони досить компактні і зручні, але вирізняються невеликою потужністю і не найкращою якістю прибирання.

• Роботи-пилососи відрізняються від усіх інших видів пилососів тим, що здатні самостійно здійснювати прибирання в приміщенні. Завдяки своїм невеликими розмірам вони можуть проникнути під меблі і виконувати там прибирання не застрягнувши. Але такі пилососи поки що не досить потужні, хоча завдяки якості прибирання непогано справляються зі своїм призначенням. Недоліком таких пилососів є їхня вартість.

Тип прибирання

      Збираючись купувати пилосос, ви повинні визначитися з тим, яким чином ви будете його застосовувати. Як правило, виділяють наступні типи прибирання:

• Сухе прибирання. Даний тип прибирання є практично у всіх пилососах. Сухе прибирання являє собою очищення від пилу і бруду різних поверхонь: лінолеуму, паркету, килимів та ін. Пил збирається у спеціальні мішки і контейнери або аквафільтри, які потрібно час від часу спорожняти.

• Вологе прибирання – це функція миючих пилососів. За допомогою даної функції можна мити як підлогу, так і виконувати вологе прибирання килимів, меблів і навіть вікон. Тут варто звернути увагу на обсяг ємності для води і ємності для миючих засобів. Об’єм ємності для води зазвичай складає 5-15 літрів, а для миючих засобів 3-5 літрів. Обсяги варто вибирати з урахуванням розмірів приміщення, яке потрібно мити: чим більше приміщення, тим більші обсяги потрібні, щоб не доводилося проводити прибирання в декілька етапів.
       Миючі пилососи окрім підтримки вологого прибирання зазвичай підтримують і сухе прибирання. Але й у них є свої недоліки, наприклад, миючі пилососи значно більші і важчі ніж звичайні, також після кожного використання необхідно розбирати такий пилосос для того, щоб його вимити.
      Також в деяких моделях зустрічається прибирання за допомогою пари. Пар дозволяє проводити більш глибоке очищення поверхонь і окрім прибирання ще й вбиває пилових кліщів та мікробів.

Пилозбірник

Тип пилозбірника теж може бути різним у різних моделях. У пилозбірнику накопичуються пил і бруд, які в подальшому необхідно видаляти з пилозбірника. Існують такі типи пилозбірників:

• Мішок – найбільш простий і дешевий варіант пилозбірника. Бувають одноразові паперові мішки і багаторазові тканинні. Паперові мішки потрібно з часом міняти, приблизно раз на місяць. Багаторазові мішки використовуються набагато довше паперових, але якість збору пилу у них нижча.

• Циклонний фільтр або пилозбірник без мішків. У таких пилососах є спеціальне відділення, в яке збирається пил. Використовується система очищення, заснована на обертанні частинок навколо фільтра. При цьому найбільш дрібні частинки осідають на фільтр, а великі потрапляють у контейнер для пилу. По мірі наповнення контейнера необхідно його спорожнювати. Безсумнівна перевага таких пилозбірників – міцність. Мінусом же є великі розміри пилососів.

• Аквафільтр (водяний фільтр). Використовується система очищення за допомогою води: потік, що всмоктується, проходить через ємність з водою, при цьому весь пил і бруд осідає в цій посудині. Недоліками даного типу пилозбірника є висока ціна і необхідність мити відсік після кожного прибирання. Проте пилозбірники такого типу є найбільш ефективними при прибиранні. Крім того, потужність всмоктування не змінюється при використанні у порівнянні з іншими типами: там потужність падає в міру заповнення резервуару для пилу.

Кількість фільтрів
     Фільтри пилососа проводять очищення всмоктуваного повітря від пилу, щоб випустити вже очищене повітря. Чим більше ступенів фільтрації (етапів очищення повітря), тим чистіше виходить повітря, але й ціна таких моделей буде вищою. Зазвичай в пилососах від 2 до 8 етапів очищення. 4-х ступеневої системи очищення цілком достатньо, якщо в приміщенні не живуть люди з алергією на пил або з хворобами дихальних шляхів.
    У сучасних пилососах може бути присутнім фільтр тонкого очищення. За допомогою нього можна очищувати повітря від пилу до 95% і вище. Такий фільтр знаходиться на виході потоку повітря з пилососа. Прикладами фільтрів тонкого очищення є фільтри S-класу (НЕРА і ін.) та електростатичні фільтри.

Потужність всмоктування
    Потужність всмоктування говорить про те, з якою силою пилосос всмоктує пил. Це один із найголовніших параметрів при виборі пилососа. Потужності 300 Вт цілком вистачить для прибирання не дуже забрудненого приміщення, наприклад, можна чистити паркет або лінолеум. Якщо ж ви прибираєте не дуже часто або у вас є домашні тварини, потужність всмоктування повинна бути 300-450 Вт.
    Більшість сучасних пилососів мають функцію перемикання потужностей. Тому при прибиранні ви можете регулювати даний параметр в залежності від типу поверхні, що прибирається. Не забувайте час від часу чистити фільтр і звільняти пилозбірник. Якщо цього не робити, потужність всмоктування буде ставати нижчою, ніж вона повинна бути. Чим більша потужність всмоктування, тим краще. Однак при більшій потужності рівень шуму вищий.

Потужність споживання
    Потужність споживання говорить про те, скільки електроенергії буде споживати Ваш пилосос при роботі. Звичайно, чим більша потужність споживання, тим більше функцій і можливостей у пилососа. Але й електроенергії він буде споживати більше.

Насадки
    При виборі пилососа зверніть увагу на набір насадок, який входить в комплектацію кожного пилососа. Перевірте, щоб в комплект входили ті насадки, які будуть використовуватися Вами найчастіше.
    Всі насадки для пилососа можна поділити на такі види: насадки для гладких поверхонь, насадки для килимів і щілинні насадки.
    Якщо у Вас в будинку багато килимів або є домашні тварини, вибирайте пилосос з турбощіткою, вона добре справляється зі збором шерсті і ворсу. В дану насадку вбудований валик, який крутиться через спрямований на нього потік повітря.

Безпека
    Безпека при роботі, безсумнівно, є важливим параметром при виборі пилососа. У пилососах найчастіше присутні такі функції як:

• Блокування пуску при відсутності пилозбірника в пилососі.
• Плавний старт двигуна. Він забезпечить поступове нарощування потужності. Пилосос служитиме Вам довше, оскільки відсутні великі навантаження, пов’язані з миттєвим стартом двигуна.
• Індикатор заповнення пилозбірника дозволяє Вам зрозуміти: пора викинути вміст пилозбірника чи ще можна почекати.
• У випадку перегріву пилососа відбувається автоматичне відключення, що також зручно при використанні пилососа, якщо Ви хочете, щоб Ваш пилосос пропрацював довше.
• Також на пилососі може бути встановлено спеціальний бампер з гуми. При зіткненні пилососа з меблями вони не постраждають.

Додаткові параметри

• Рівень шуму. На даний параметр також варто звернути увагу. Зазвичай, чим потужніший пилосос, тим рівень шуму вищий. Постарайтеся знайти золоту середину між цими двома параметрами.
• Довжина шнура пилососа також дуже важлива при прибиранні приміщення. Чим довший шнур, тим далі Ви зможете відійти від розетки. Найкраще купувати пилосос з шнуром від 6 метрів. Однак якщо шнур виявився коротшим, можна просто використати подовжувач.
• Наявність телескопічної трубки теж досить важлива: ви зможете регулювати довжину трубки і підібрати оптимальний для себе варіант.

Ми на etov: http://texnoremont.etov.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.