неділю, 9 липня 2017 р.

Ремонт блендерів у Львові (Сихівський р-н) +38(073) 725-00-23. Знижки на ремонт від 8% м. Львів

Ремонт блендерів у Львові +38(073) 725-00-23Ремонт блендерів м. Львів...
+38(073) 725-00-23. Знижки на ремонт від 8% м. Львів

Ремонт, заміна модулів, плат блендерів;
Ремонт, заміна моторів, щіток, підшипників;
Ремонт, заміна ножів, гайок, кріплень;
Ремонт, заміна резинок, прокладок;
Профілактичні роботи, відновлення блендерів;
Очищення від бруду, масел, фузу;
Терміновий ремонт;
Виклик майстра, кур’єрська доставка;
Обслуговування блендерів у Львові.

Зміст:

  •     Види блендерів;
  •     Навіщо потрібен блендер;
  •     Занурювальні блендери;
  •     Паштет за допомогою заглибного блендера;
  •     Як готувати майонез заглибним блендером;
  •     Чистка заглибного блендера після приготування їжі;
  •     Блендер і здорове харчування;
  •     Блендер настільний Вітамікс 5200;
  •     Блендер настільний Blendtec Designer 725;
  •     Настільні блендери Omniblend;
  •     Стаціонарні блендери;
  •     Занурювальні і комбіновані блендери;
  •     Гібридні блендери;
  •     На що звертати увагу при виборі блендера.

      Завдання про те, який блендер краще купити, слід починати з переліку рецептів. Якщо прилад береться для коктейлів, відкиньте убік всі, окрім чаш з хрестовим ножем на дні. Такий перетворить в пух і прах всі банани за умови, що потужності вистачить. Наприклад, відомий Vitamix, споживає близько 1 кВт, перемелює навіть цеглу. І це захоплююче відео, тому що у типових PHILIPS від такого експерименту розлетиться чаша. І добре, якщо при цьому ніхто не постраждає. Загалом, читайте наш огляд і вирішуйте, якої фірми краще купити блендер.

Який блендер краще купити: види, використання, вибір
  • Вибір блендера для будинку
  • Види блендерів

Почнемо з того, які бувають блендери:

  Стаціонарні. Саме вони історично з’явилися першими в часи Сухого закону і відомі завдяки багатьом фільмам. Це є досить висока чаша, на дні якої обертаються ножі.
     Занурювальні блендери являють собою ручку з довгим стеблом і віночком на кінці. Під захистом сталі або пластику обертаються гострі ножі або інша насадка.

      Іноді на запитання, який занурювальний блендер краще купити, слід дати відповідь — гібридний. Цей вид самий функціональний, причому все залежить від конструкції насадок.

Навіщо потрібен блендер


    Якщо потрібна топова модель, рекомендуємо не мучитися і купити блендер Vitamix. Це не найдорожчий бренд, він перемелює в пух і прах все що завгодно, а заодно і розмішує.       Відмінна машина для отримання коктейлів, пюре, супів із бобових, дитячого харчування та інших цікавих штучок.
    І взагалі, любителі блендерів діляться на три категорії: прихильники сироїдіння, любителі випити і ті, кому потрібно весь час готувати. Ми зараз поговоримо про ці категоріях людей, а заодно вирішимо, якої фірми краще купити блендер.

Почали!!!


  Від мети придбання блендера безпосередньо залежать його конструкція і ціна. Ось, наприклад, потрібно приготувати майонез. Для цього збиваються жовток, олія, гірчиця, інші інгредієнти. Насправді, любителям мазати майонез прямо на хліб напевно не захочеться нічого робити своїми руками через великий обсяг роботи і лінь. Тому достатньо купити блендер Сатурн заглибного типу на 600 Вт, і це допоможе значно спростити процес приготування.

    Інша справа, коли потрібні коктейлі. Наприклад, спортсмени люблять коктейлі з бананів і полуниці: пити це перед тренуванням і між прийомами їжі. Будете кожен раз товкти у ступці? Стаціонарний блендер зробить з цього коктейль буквально за 2 хвилини. Вимити чашу після цього теж недовго. Разом, відмінний результат. Наприклад, озвучений вище Вітамікс перемелить все, в тому числі варені боби, що дуже корисно для бодібілдерів, а от який-небудь дешевий Супра на 150 Вт з таким завданням не впорається. Зрозуміло, що атлети нададуть перевагу саме Вітамікс.

    Але це ще не все. Окремою категорією є рецепти з густою консистенцією. Це насамперед паштети, а також тартар. Тут вже багато що залежить від форми віночка, ножів, заточення. Звертайте увагу саме на ці деталі і набір насадок. У Бамікс, приміром, окремий ніж для м’яса, і дуже зручно користуватися саме ним для отримання тартару з риби. Одна з насадок виконана у вигляді хреста з прапора Швейцарії, зовсім як Kenwood зробив одне з весел міксера у формі першої літери своєї назви. Ми ведемо до того, що увагу в питанні страв з густою консистенцією потрібно приділяти не потужності або вартості, а насадкам та інструкції, а також гарній книжці з рецептами (чи навіть навчального  диску). Тільки в цьому випадку господиня зможе купити блендер подрібнювач і бути впевненою в результаті готування.



Блендер подрібнювач

  Ми не дарма згадали про кулінарів-любителів на початку. Сьогодні не лише одні лише кухонні комбайни можуть шинкувати і різати. Комбінований, по-іншому, гібридний блендер здатний це робити не гірше машинки від PHILIPS. До речі, візьміть на озброєння, що насадка з чашею і подрібнювач часто йдуть у складі комбайна. Так що, як кажуть, думайте самі, вирішуйте самі і читайте наші огляди на цю тему.






Гібридні блендери відрізняються комплектацією, наприклад, це можуть бути:
  • Чаша з серповидним лезом для шинкування моркви, капусти;
  • Кришка з ножами різної форми, для нарізки кубиками. Все на ту ж чашу;
  • Інший раз можна зустріти простенькі міксери. У вигляді віночків або на базі тієї ж чаші.
    Зрозуміло, комбінованим блендером не можна робити все. Хоча в керівництві Сатурн і кажуть щось там про обсяг до 2-х літрів, на практиці, навіть 200 грамів паштету зробити не виходить без мороки. Про 2 літри після цього думати реально не хочеться. Вже краще взяти для коктейлів хоча б навіть дешевий стаціонарний блендер. Нехай навіть у того ж Сатурна.

Блендер для ягід, фруктів і овочів

     Ми, напевно, перерахували всі завдання, а тепер пару слів про сироїдіння. По-перше, християнство пропонує в деякі дні посту тільки варену їжу (там це називається сухоїдіння), по-друге, є на світі такий напрямок, як веганство, там взагалі нічого і ніколи не готують, тільки мелють, товчуть і подрібнюють. Для цих двох категорій коктейлі з Вітамікс будуть манною небесною. Це і капуста Кале, і паростки пшениці, та інші інгредієнти, які відсутні в їжі звичайної людини. Що стосується спортсменів, то бобові містять рекордну кількість білка і тільки складні вуглеводи. Все це дуже корисно для зростання м’язової маси, а забезпечити бодібілдера дешевим харчуванням може саме Вітамікс

    Ви запитаєте, а навіщо все це подрібнювати? Відповідь проста: спробуйте з’їсти півкіло бобів або пожувати паростки пшениці – відразу все зрозумієте. Рідка їжа споживається простіше, ніж тверда. Ось для цього і потрібен блендер.

Занурювальні блендери

Паштет за допомогою заглибного блендера

    Паштет зазвичай не готують в блендері для коктейлів. Використовують або заглибні, або чаші-подрібнювачі з серповидними ножами від гібридних моделей. Ви швидко зрозумієте, що успіх цілком і повністю залежить від уміння реалізувати правильну рецептуру. Ось як готується паштет:
   1. Цибулю з морквою обсмажуються на невеликому вогні до золотистого кольору;
   2. Далі додається печінка і все це разом деякий час відварюється;
   3. За смаком страва приправляється сіллю і перцем;

   4. Потім все потрібно подрібнити;
   5. У підсумку домішується вершкове масло за смаком, і можна їсти.

    Які тут виникають проблеми? Припустимо, ми боїмося, що печінка приготується не повністю, тому готуємо її окремо. Починаємо смажити цибулю, моркву, кидаємо шматками м’ясо, висипаємо в яку-небудь ємність для подрібнення… І тут виявляється, що занурювальний блендер з потужністю двигуна 500 Вт просто в’язне у всій цій гущі, як в болоті. Суть в тому, що хрестоподібний ніж все викидає на периферію, а в сталевому (пластиковому) віночку є отвори для виходу маси. Але відцентрова сила падає до нуля, коли печінка і цибуля буквально не дають крестовидним ножам заглибного блендера ходу.

    Що рекомендують тут робити? Масло необхідно додати ще на етапі смаження. Причому добру порцію, як зазначено в рецепті. Поки суміш ще не охолола, необхідно заглибним блендером подрібнити її в пух і прах. Для цього потрібно товкти вміст ємності, не зациклюючись на зануренні ножів. У результаті повинна вийти порівняно однорідна маса.

Що нам потрібно врахувати у зв’язку зі сказаним з приводу вибору блендера:

    Конструкція повинна на 100% відповідати рецептурі. Якщо не знаєте що і чому готувати, подивіться в інтернеті.
  Віночок заглибного блендера повинен бути сталевим, щоб працювати з високими температурами. Пластик якщо і не розплавиться, буде виділяти шкідливі речовини. До того ж він фарбується соками буряка, моркви та ін.
   Потужність двигуна потрібно брати по можливості більш високу, щоб ножі поменше застрягали.

Приготування майонезу

Як готувати майонез заглибним блендером

     Блендером не тільки можна подрібнювати, але також збивати і перемішувати. Навіть білки яєць. Ви побачите, що для деяких рецептур не підходять хрестоподібні ножі. Точніше мороки з ними більше. Зайдіть на офіційний сайт Bamix і подивіться детальніше, про що ми говоримо. Там є рекламно-навчальні відео, які показують нам, як приготувати ту чи іншу страву.

    Отже, який-небудь Сатурн коштуватиме у 20 разів менше, ніж Бамікс. У чому тут справа? Ви відразу побачите, що потужність ні при чому. Для дорогих моделей вона навіть нижче. За рахунок обліку закону руху рідких і щільних мас виробники зі Швейцарії зуміли добитися відмінних результатів. Нам лише цікаво було б подивитися боротьбу цього заглибного блендера з печінкою.

    Подивіться на віночок Бамікс. Він не суцільний з довгастими отворами, а хрестоподібний. Чотири зубчики, віддалені один від одного уздовж окружності через 90 градусів. І страви готуються самі. Насадка-змішувач дозволяє за раз обробляти до 20 літрів ємності.

  Зі сказаного можна зробити висновок, що потужність не головне. Все залежить від інтелектуальних напрацювань виробника блендера. Зверніть увагу, що у Bamix віночок зі стеблом сталеві. Це забезпечує дотримання гігієнічних вимог при приготуванні їжі. З відео ми можемо припустити, що вирішальну роль також грають і насадки. У Bamix є і для збивання, і для рубки м’яса. Нарешті, дуже добре, коли виробник викладає в загальний доступ хорошу книгу рецептів, щоб читачі не ламали голову, як заглибним блендером приготувати паштет, а просто брали прилад в руки і йшли заздалегідь створеному керівництву.

    Ви тепер розумієте, що багато залежить від технічних характеристик, але вирішальну роль відіграє інформаційна підтримка продукту. Перевіряти зазвичай в цьому сенсі слід як офіційний сайт виробника, так і Ютуб. Письмовим рецептами ми не дуже довіряємо.

Чистка заглибного блендера після приготування їжі

     Виробники блендерів у інструкції зазвичай включають опис процесу очищення блендера. І це неспроста. Вимазаний прилад необхідно позбавити від налиплої їжі, поки все це не присохло. Найпростіші занурювальні блендери очищаються в ємності з водою. Для цього прилад потрібно увімкнути на кілька хвилин в робочому режимі. Спробуйте пошукати і побачите, що важко роздобути відео з осмисленої послідовністю дій. Качайте в інтернеті інструкції і дивіться, як правильно поводитися з приладом.


Блендер і здорове харчування

Блендер — мрія сироїда

    Ви часто смієтеся над сироїдами — зізнайтеся! Багато хто взагалі не розуміють, що це за спосіб життя, і при чому тут блендер. Між тим, як Веган, заснував систему, випробував її ефективність, насамперед, на себе і пережив 90-річний рубіж. Не все життя він харчувався тільки сирою їжею, що виключає споживання м’яса взагалі. Приблизно в ті ж роки, що світ стрясали війни — перш за все Велика вітчизняна — він потроху став пристосовуватися до сироїдіння. По-іншому цей стиль харчування називається веганством.

     І наука показала, що в цьому дійсно є певний сенс. Тоді як медики рекомендують на білковій дієті різні джерела поживних речовин, вони все ж в один голос заявляють, що акцент треба робити саме на рослини. На Заході дуже популярний коктейль зі шпинату і капусти Кале.

     Ви можете спостерігати капусту Кале спочатку на картинках в інтернеті, а потім вже шукати при необхідності на прилавках, а ми розповімо, як вона пов’язана з застосуванням блендера. Отже, будь-який спортсмен, який сидів на дієті, знає, що фрукти і овочі відновлюють сили найшвидше. А капуста Кале, подрібнена блендером, до того ж поставляє 3 г добре засвоюваного білка на кожні 100 м качана (якщо можна його так назвати). Крім того в продукті багато вуглеводів. При обробці блендером білкові молекули розриваються на елементарні частини, які легко засвоюються організмом. В результаті користь багаторазово зростає.

     Багато хто зацікавиться питанням, чому ж не можна використовувати для тих же самих цілей соковижималки. Навіщо застосовувати саме блендер?

Центрифужна соковижималка і блендер

    Центрифужні соковижималки дають досить крупнодисперсні макухи, які потім можна змішати з соком і отримати однорідну масу. Це ускладнить споживання капусти Кале, набагато зменшить корисний ефект.
  Майже те ж саме можна сказати і про шнекові соковитискачі з однією поправкою: інструкція більшості з них забороняє перемелювати продукти, багаті клітковиною. А саме за цей компонент капуста Кале цінується окремо.

  Ось і виходить, що блендер є кращим рішенням, бо одночасно подрібнює продукти та їх перемішує. В результаті ми маємо на виході щось на зразок супу, який не розшаровується і легко споживається у вигляді пиття. Як раз те що потрібно – максимальний ефект! Але який купити блендер для отримання цього «смузі»? Люди бувалі кажуть, що важлива саме рівномірна консистенція. З цієї точки зору рекомендуються два прилади:

  Vitamix вже відомий своїми потужними моделями, але саме для розглянутого випадку рекомендується 5200. До зростання долара ціна виявилася б досить скромною при вартості 450$.
    Blendtec Designer 725 коштує ще дорожче, зате дається 8 років гарантії. А на зручної панелі керування можна поставити саме потрібну швидкість, що є окремим плюсом.

Характеристики приладів

Блендер настільний Вітамікс 5200

    При вазі 5 кг прилад розвиває потужність 1 кВт. Це традиційні показники для Вітамікс, які перекривають більшість інших блендерів з числа тих, які тільки можна зустріти на ринку. Відмінно від іншої моделі, яку ми розглянемо нижче, швидкість регулюється плавно, ручкою, без східців. Від 1 до 24 тис. обертів за хвилину. До всього іншого є режим Турбо, прискорює ножі до 37 тис. обертів. Для порівняння кращі соковижималки центрифужного типу дають максимум 20 тис.

    Коли починається процес подрібнення і перемішування, інгредієнти буквально видавлює на пластикові стінки. Продукт досягає герметичної кришки і падає назад. Вітамікс 5200 легко перетворює насіння і горіхи в масло. Але не те, яке ми можемо бачити в пляшках, а швидше за консистенцією схоже на вершкове. Ви знаєте, що за кордоном такі високобілкові і багаті корисними жирами суміші мажуть прямо на хліб. Тепер і у нас є шанс випробувати, завдяки блендеру Вітамікс 5200.

  Супи з блендера поки не так популярні в Україні, хоча на Заході з бобів роблять приголомшливі суміші, а ось подрібнити картоплини в пюре – мила справа! Це типово наша кухня, хоча спочатку селяни відмовлялися їсти цю рослину, бо споживали зелені ягоди з гички і гинули від отрут. Отже, блендер Вітамікс 5200 допомагає в лічені секунди отримати бажане. Від себе додамо, що зробити там паштет набагато простіше, ніж орудувати яким-небудь Баміксом. За умови, що маса інгредієнтів буде значною. Тоді блендер настільний Вітамікс 5200 легко впорається з завданням.

Блендер настільний Blendtec Designer 725

    На відміну від Вітамікс блендер Blendtec Designer 725 забезпечує декілька швидкостей, кожна з яких активується кнопкою. Для зручності всі клавіші виставлені в ряд. Зліва направо швидкість збільшується. Прилад працює порівняно тихо. В деяких варіантах застосовується слайдер на 100 швидкостей. Кожна фіксується. Потужність приладу складає 1725 Вт. А цей параметр входить у основні характеристики блендера. В наявності шість встановлених циклів:смузі, морозиво, цілісні фрукти, суп, сальса, очищення.
    Саме Смузі  перетворює все в крихту. Сальса призначена для отримання томатних паст. І не треба думати, що Суп є збитковим режимом. Мається на увазі місиво з бобових, які були попередньо зварені або витягнуті з консервної банки. У технологію виготовлення блендера Blendtec Designer 725 закладена видача будь-яких помилок. Це стосується перегріву, неправильної зборки, деяких інших моментів. В наявності імпульсний режим, що дозволяє контролювати помол, а також можливість додати 10 секунд до тривалості встановленого циклу.

    В картці товару зазначено, що чаша скляна, і це не дуже добре. Справа в тому, що сучасні полікарбонати не б’ються, а кришаться на дрібні осколки, порізатися якими практично неможливо. Отже, скло не є кращим варіантом, коли настане пора вирішити питання, якої фірми купити блендер. І це навіть дивно, тому що прилад з верхнього цінового сегмента. Напевно скло загартоване і теж кришиться. Залишається питання міцності, тому що всі довідники вказують на перевагу в цьому плані саме полікарбонатів, відкритих ще в середині минулого століття відразу двома вченими незалежно один від одного (або за допомогою промислового шпигунства).



Настільні блендери Omniblend

     З бюджетних, але все ж професійних моделей, можна порекомендувати купити блендер Omniblend. У ТМ-788 всього лише дві швидкості, лексановай склянка, і немає ніякого імпульсного режиму. Тим не менш, потужність становить 950 Вт, чого цілком вистачить для більшості користуваів. Найголовніше, що є турборежим, розвиваючий 38 тис. обертів за хвилину. Гарантія 3 роки, але і ціна втричі менше, ніж у Вітамикс.

     Прилад розроблений на Тайвані і зібраний в Китаї. Фактично ми більше не маємо захисту від неправильної експлуатації, можливості довільно задавати швидкість, а також і встановлених програм. В іншому це відмінний прилад і лезом з жерсті ножів, кожен з яких попрацює на славу, виконуючи волю покупця приладу. Енергоспоживання блендерів трохи нижче, та все ж показники в цілому хороші по цьому сегменту. Серед моделей Omniblend є такі, де швидкість регулюється безперервно, як у Вітамикс.

     Єдине, може стати проблемою купити ножі для блендера. Але якщо на те пішло, то для будь - якої дорогої моделі випускаються особливі леза, які нічого спільного не мають з примітивністю. Достатньо купити дешевий блендер, щоб у цьому переконатися. Там лез буде лише 4, причому вони не мають якоїсь чудернацької форми. Якщо на те пішло, то саме форма ножа і потужність є головними аргументами, за які стягуються гроші.

     Ми сподіваємося, що читачі зрозуміли, для чого використовуються настільні моделі. Щоб якось поліпшити функціонал заглибних блендерів їх часто постачають чашами для нарізки овочів і фруктів фігурно для салатів та інших потреб хазяйок.

Стаціонарні блендери

     Ви запитаєте, який стаціонарний блендер краще купити, а ми відповімо, що все залежить від фінансових можливостей. Не кожен захоче віддати велику суму за можливість пити коктейль з яблучних зерняток. До речі, в цьому випадку Вітамікс постачає з напій неабиякою кількістю йоду, і можна не приймати ніякі препарати окремо. Склянка такого яблучного соку погашає добову потребу дорослої людини.

     Стаціонарні блендери хороші саме для коктейлів. Ми вважаємо, що Вітамікс подужає і паштет, але тільки якщо маси буде багато. В іншому випадку вона налипне по стінках, і спробуйте після цього витягнути свій продукт. Доведеться дуже довго шкребти. Між тим, будь-які фрукти і овочі будуть не тільки порублені в капусту, але і перемішані. У подрібненні ключова відмінність блендера від міксера.

Занурювальні і комбіновані блендери

     Ми вже трішки натякнули про Сатурн, тому давайте розглянемо, які ж саме насадка і віночок повинні бути, щоб робити паштет. Не так важлива форма ножа, як його спеціалізація. Зазвичай для м’яса застосовується серповидна насадка, наприклад, з двома лезами. А віночок не повинен бути дуже щільний. У Бамікс, наприклад, це просто пара-трійка зубців, які не дають ножам гризти чашу. А в бік не летить? Ще й як! Ось тому зручно робити паштет в гранчастій склянці.

Занурювальний блендер Бамікс

     Але Бамікс коштує дорого? Так, це так. Для жителів столиці це не ахті ціна, але для нас, простих смертних, варто сім раз приміряти, а потім різати в іншому місці. Де саме? Знайдіть на полиці блендер за такими ознаками:

  •     хороший гострий ніж;
  •     рідкісний віночок.

     Про віночок варто поговорити окремо, не всі розуміють, що це таке і як вибирати. Коли ніж працює, то швидко крутиться. В результаті по дотичній до окружності летять шматки інгредієнтів. Щоб якось це згладити, навколо виготовлений віночок. Він відбиває шматочки їжі вниз. Як тільки ми починаємо молоти печінку, ніж швидко заклинює. Справа в тому, що консистенція густа, і шматочки їжі не можуть пролізти через вузькі хвилясті отвори. Ось чому вінчик для паштету повинен являти собою як можна більш рідкісну конструкцію: отворів більше, перегородок менше.

     Врахуйте, що для кожної страви застосовується своя насадка. Стало бути, якщо купити блендер Поларіс, у якого є лише один хрестоподібний ніж, то такий прилад по визначенню не може готувати всі страви. І навіть ті, що можна приготувати будуть виходити з різною якістю. До речі, врахуйте, що блендером не роблять фарш, хоча чисто фізично за допомогою стаціонарного Вітамікса це можна здійснити без проблем. Справа саме в консистенції. Фарш злегка розсипчастий, крупного помелу, а з блендера виходить швидше паштет. В результаті, котлети буду на смак так собі.

     Що ще хорошого сказати? Занурювальні блендери не придатні для різання салатів і шинкування. Тут вже потрібна модель комбінована. До речі, для шинкування капусти використовується не терка і не фігурний ніж – ні! У комплекті йде така чаша з віссю посередині, до якої прироблені два вигнутих леза. Це так званий подрібнювач, який все, в тому числі і капусту перетворює в кришиво. Сам занурювальний блендер вставляється в гніздо кришки і чаші, і стає прилаом для цієї пекельної зброї. Ну, а за допомогою фігурних ножів можна різати кружечками, а в деяких випадках і кубиками. Все буде красиво і залежить лише від можливостей конкретної моделі блендера.

     І ось ще що! Ви побачите, що для роботи блендером більшість рецептів доведеться переробити. Приміром, ми бачимо щось на кшталт:

  •     Обсмажити цибулю і моркву;
  •     Додати печінку;
  •     Пропустити через м’ясорубку;
  •     Додати масло;
  •     Розім’яти.

     Типовий паштет з печінки. І якщо пощастило купити блендер Вітьок, рецепт стане виглядати так:

  • Обсмажити цибулю і моркву;
  • Додати печінку;
  • Туди ж кинути масло;
  • Перемолоти блендером.

     Консистенція через розтоплене масла стає рідшою, за рахунок чого і працювати блендером легше. Це зараз звучить, як порожній звук, але хто хоч раз пробував, відразу зрозуміє всю істинність слів. І ось так буквально кожен рецепт потрібно переробляти і пристосовувати під свій блендер. Буде логічно ще ознайомитися з техніками приготування. Потім вирішувати, якої фірми краще купити блендер. Ми зовсім нічого не сказали про стаціонарні моделі, але з першого підзаголовку все і так має бути приблизно ясно. І щодо потужності і обсягу, і інших тонкощів. Хіба що чаші бувають з лексана або загартованого скла. В загальному, різниця не дуже велика.

Гібридні блендери

     Деякі заглибні блендери забезпечуються приставками, за допомогою яких можна фігурно нарізати салат, або кришити в пух і прах, наприклад, капусту. Це все реалізується за типом кухонного комбайна.

   Ножі можуть стояти в районі дна, в такому випадку продукти заздалегідь потрібно складувати в чашу, після чого починається процес подрібнення. У другому випадку поступово шматочки, кружечки проштовхуються через горловину, а фігурним сітчастим лезом нарізатимуться потрібною формою. Це можуть бути, наприклад, кубики. Зрозуміло, що гібридний блендер спрощує приготування салату по максимуму.

   Приставка ця називається подрібнювач. При пошуку по Яндекс-маркету знайдіть цю властивість, і результат відбору представить увазі гібридні блендери. Блендер не є дорогим пристроєм. За не великі гроші можна взяти собі з подрібнювачем і сильно спростити процес задоволення кулінарних пристрастей гостей. У параметрах Яндекс-маркету ці опції називаються Терка, Диск для нарізки скибочками.

     Деякі моделі оснащуються млинком, і це дозволяє молоти зерна кави. Віночок для збивання в поєднанні з низькою швидкістю перетворює занурювальний блендер в справжній міксер.

На що звертати увагу при виборі блендера

  У будь - якому блендері є деяка кількість швидкостей. Зрозуміло, що це все вимагає впровадження додаткових компонентів, що не дуже добре позначається на ціні. Чим більше швидкість, тим вище ймовірність поломки блендера і тим ширше його можливості. Можливості гібридних блендерів повністю визначаються кількістю насадок. Уважно вивчайте інструкцію. Імпульсний режим допомагає готувати в’язкі страви.

  Ви побачите в продажу бездротові блендери (зрозуміло, заглибні). Всередині стоїть акумулятор, тому чекайте, що вага приладу буде трохи вище звичайного.

Ми на etov: http://texnoremont.etov.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.