Ремонт міксерів комбайнів...
+38(063)725-00-23. Знижки на ремонт від 8% м. Львів
✔ Ремонт, заміна модулів, плат міксерів;✔ Ремонт, заміна моторів, редукторів, шестерень міксерів;
✔ Ремонт, заміна рухомих механізмів, тяг, ремнів міксерів;
✔ Змащування редукторів, шестерень, механіки міксерів;
✔ Профілактичні роботи, відновлення міксерів;
✔ Очищення від залишкового фузу, старого мастила, промивання механізмів;
✔ Терміновий ремонт;
✔ Виклик майстра, кур’єрська доставка;
✔ Обслуговування міксерів у Львові.
Хто з нас не любить молочні коктейлі або збиті вершки? Такі страви
припадають до смаку більшості людей. А ось для їх приготування необхідні
деякі навички і наявність спеціального кухонного пристрою – міксера.
Про те, як вибрати хороший кухонний міксер ми і поговоримо в цій статті.
Зміст статті:
- Види міксерів;
- Потужність міксера;
- Насадки для міксера;
- Вага;
- Кількість швидкостей;
- Додаткові параметри.
На сучасній кухні значну роль відіграють кухонні комбайни – вони
мають дуже багато різних функцій, проте більшість господинь погодяться,
що використання спеціального пристрою все-таки краще використання
універсального. Це можна повністю віднести і до кухонних міксерів. Адже
не дивлячись на те, що й деякі інші пристрої можуть виконувати функцію
збивання, використання міксера не втрачає своєї актуальності.
Виділяють такі види міксерів:
Ручний міксер
Ручні міксери – це найбільш простий вид міксера-змішувача. Пристрої
даного типу складаються з корпусу, на який встановлюються необхідні
насадки. Безпосередні функції виконуються за допомогою ручних рухів.
Міксер з чашою (стаціонарний міксер)
До складу стаціонарного міксера входить як сам міксер, так і
спеціальна ємність, в якій і проводитися збивання або інші операції.
Міксери з чашею більш автоматизовані, але при цьому вони мають й деякі
обмеження, які полягають у тому, що оброблювані продукти потрібно
поміщати безпосередньо в ємність міксера.
Комбінований міксер
Особливість комбінованих міксерів полягає в тому, що вони можуть
використовуватися і як стаціонарні, і як звичайні ручні(при від’єднанні
корпусу).
Планетарний міксер
При згадці про цей вид міксерів у мене чомусь виникають мимовільні
асоціації з всепланетними масштабами. Планетарні міксери можна віднести
до більш професійних пристроїв. Вони складаються зі спеціального корпусу
та чаші-діжі. Більшість з них має окрему панель управління. Для
більшості середньостатистичних потреб можна порекомендувати вибір
комбінованого міксера – він поєднує в собі більшість переваг інших типів
міксерів.
Потужність міксера
Найчастіше міксер використовують для збивання різноманітних рідин та мас. Для такої роботи необхідна потужність приблизно 300-500 Ват.
Ручні домашні міксери мають переважно меншу потужність (близько 300-350 Ват), стаціонарні – середню (близько 400-450 Ват), а планетарні – максимальну (500 Ватт і більше).
Наведені цифри можна вважати оптимальною потужністю для кожного типу міксерів.
Насадки для міксера
Насадки – це фактично основна контактно-робоча частина пристрою. Вони
бувають різні, в залежності від безпосереднього функціонального
призначення.
Перелічимо основні насадки для міксера, наявність яких в комплекті поставки є дуже бажаною.
Їх повинно бути, принаймні, два. Це базова насадка, призначена для
безпосереднього збивання рідких і не дуже густих сумішей. Гаки
призначені для замішування тіста. Їх теж має бути хоча б два.
Блендерна насадка
При установці цієї насадки міксер зможе виконувати функції блендера.
Хоча, якщо чесно, за вище згаданим правилом, краще все-таки
використовувати окремий блендер.
Насадка для приготування пюре. За допомогою цієї насадки можна
приготувати певну кількість фруктового або іншого пюре. У різних
комплектаціях міксерів можуть бути присутні й інші додаткові насадки.
Вага
Ця характеристика, в основному, актуальна для ручних міксерів,
оскільки від їх ваги залежить комфортність роботи. Кращий міксер не
повинен бути дуже важким, щоб запобігти швидкій втомі рук. З іншого боку
він не повинен бути дуже легким, оскільки мала вага може свідчити про
невідповідність потужності заявленим параметрам. В середньому, хороший
кухонний міксер повинен важити близько 1 кг.
Кількість швидкостей
Для роботи з різними продуктами доводитися використовувати різні
швидкості обертання міксера. Чим більше таких швидкостей – тим простіше
вибрати найбільш необхідну. Однак і занадто велика кількість швидкостей –
швидше маркетинговий хід. Якщо Вам потрібно купити міксер для зручного
використання – орієнтуйтеся на наявність 3-5 швидкостей. Цього цілком
достатньо.
- Турбо-режим. Турбо-режим в міксері – це режим, при включенні якого значно збільшується швидкість обертання насадок. Користуватися цим режимом можна протягом невеликого проміжку часу, оскільки в іншому випадку можливе перевантаження двигуна.
- Імпульсний режим. Змішувач з таким режимом може працювати на більшій потужності, але з деякими інтервалами (ніби з ривками). Використовується для роботи з більш щільними речовинами.
- Автоматичне блокування. Якщо в міксері неправильно встановлена насадка або є інші збої він не включатиметься.
- Кнопка для від’єднання насадок. Така кнопка допомагає більш зручно знімати встановлені насадки без прикладення додаткових зусиль, які необхідні при її відсутності.
Ми на etov: http://texnoremont.etov.ua
Немає коментарів:
Нові коментарі наразі не дозволено.