неділю, 9 липня 2017 р.

Майстерня з Ремонту міксерів у Львові (Сихівський р-н)+38(063)725-00-23. Знижки на ремонт від 8%

Ремонт міксерів у Львові +38(073) 725-00-23

Ремонт міксерів комбайнів...
+38(063)725-00-23. Знижки на ремонт від 8% м. Львів

Ремонт, заміна модулів, плат міксерів;
Ремонт, заміна моторів, редукторів, шестерень міксерів;
Ремонт, заміна рухомих механізмів, тяг, ремнів міксерів;
Змащування редукторів, шестерень, механіки міксерів;
Профілактичні роботи, відновлення міксерів;
Очищення від залишкового фузу, старого мастила, промивання механізмів;
Терміновий ремонт;
Виклик майстра, кур’єрська доставка;
Обслуговування міксерів у Львові.

     Хто з нас не любить молочні коктейлі або збиті вершки? Такі страви припадають до смаку більшості людей. А ось для їх приготування необхідні деякі навички і наявність спеціального кухонного пристрою – міксера. Про те, як вибрати хороший кухонний міксер ми і поговоримо в цій статті.

Зміст статті:
  •     Види міксерів;
  •     Потужність міксера;
  •     Насадки для міксера;
  •     Вага;
  •     Кількість швидкостей;
  •     Додаткові параметри.
     На сучасній кухні значну роль відіграють кухонні комбайни – вони мають дуже багато різних функцій, проте більшість господинь погодяться, що використання спеціального пристрою все-таки краще використання універсального. Це можна повністю віднести і до кухонних міксерів. Адже не дивлячись на те, що й деякі інші пристрої можуть виконувати функцію збивання, використання міксера не втрачає своєї актуальності. 

    Виділяють такі види міксерів:

Ручний міксер
    Ручні міксери – це найбільш простий вид міксера-змішувача. Пристрої даного типу складаються з корпусу, на який встановлюються необхідні насадки. Безпосередні функції виконуються за допомогою ручних рухів.

Міксер з чашою (стаціонарний міксер)
    До складу стаціонарного міксера входить як сам міксер, так і спеціальна ємність, в якій і проводитися збивання або інші операції. Міксери з чашею більш автоматизовані, але при цьому вони мають й деякі обмеження, які полягають у тому, що оброблювані продукти потрібно поміщати безпосередньо в ємність міксера.

Комбінований міксер
     Особливість комбінованих міксерів полягає в тому, що вони можуть використовуватися і як стаціонарні, і як звичайні ручні(при від’єднанні корпусу).

Планетарний міксер
    При згадці про цей вид міксерів у мене чомусь виникають мимовільні асоціації з всепланетними масштабами. Планетарні міксери можна віднести до більш професійних пристроїв. Вони складаються зі спеціального корпусу та чаші-діжі. Більшість з них має окрему панель управління. Для більшості середньостатистичних потреб можна порекомендувати вибір комбінованого міксера – він поєднує в собі більшість переваг інших типів міксерів.

Потужність міксера

    Найчастіше міксер використовують для збивання різноманітних рідин та мас. Для такої роботи необхідна потужність приблизно 300-500 Ват.
    Ручні домашні міксери мають переважно меншу потужність (близько 300-350 Ват), стаціонарні – середню (близько 400-450 Ват), а планетарні – максимальну (500 Ватт і більше).
Наведені цифри можна вважати оптимальною потужністю для кожного типу міксерів.

Насадки для міксера


    Насадки – це фактично основна контактно-робоча частина пристрою. Вони бувають різні, в залежності від безпосереднього функціонального призначення.
    Перелічимо основні насадки для міксера, наявність яких в комплекті поставки є дуже бажаною.

Вінчики для збивання

    Їх повинно бути, принаймні, два. Це базова насадка, призначена для безпосереднього збивання рідких і не дуже густих сумішей. Гаки призначені для замішування тіста. Їх теж має бути хоча б два.

Блендерна насадка


    При установці цієї насадки міксер зможе виконувати функції блендера. Хоча, якщо чесно, за вище згаданим правилом, краще все-таки використовувати окремий блендер.
    Насадка для приготування пюре. За допомогою цієї насадки можна приготувати певну кількість фруктового або іншого пюре. У різних комплектаціях міксерів можуть бути присутні й інші додаткові насадки.

Вага


    Ця характеристика, в основному, актуальна для ручних міксерів, оскільки від їх ваги залежить комфортність роботи. Кращий міксер не повинен бути дуже важким, щоб запобігти швидкій втомі рук. З іншого боку він не повинен бути дуже легким, оскільки мала вага може свідчити про невідповідність потужності заявленим параметрам. В середньому, хороший кухонний міксер повинен важити близько 1 кг.

Кількість швидкостей


    Для роботи з різними продуктами доводитися використовувати різні швидкості обертання міксера. Чим більше таких швидкостей – тим простіше вибрати найбільш необхідну. Однак і занадто велика кількість швидкостей – швидше маркетинговий хід. Якщо Вам потрібно купити міксер для зручного використання – орієнтуйтеся на наявність 3-5 швидкостей. Цього цілком достатньо.

Додаткові параметри.

  •     Турбо-режим. Турбо-режим в міксері – це режим, при включенні якого значно збільшується швидкість обертання насадок. Користуватися цим режимом можна протягом невеликого проміжку часу, оскільки в іншому випадку можливе перевантаження двигуна.
  •     Імпульсний режим. Змішувач з таким режимом може працювати на більшій потужності, але з деякими інтервалами (ніби з ривками). Використовується для роботи з більш щільними речовинами.
  •     Автоматичне блокування. Якщо в міксері неправильно встановлена насадка або є інші збої він не включатиметься.
  •     Кнопка для від’єднання насадок. Така кнопка допомагає більш зручно знімати встановлені насадки без прикладення додаткових зусиль, які необхідні при її відсутності. 

Ми на etov: http://texnoremont.etov.ua

Немає коментарів: